Årsrapport 2022

I 2022 hadde Balansekunst 79 publikumsrettede aktiviteter: 63 workshoper kurs og foredrag, 12 Balanseprat-seminarer, 3 medlemsmøter og 12 åpne møter.

Det totale publikumstallet var rundt 2 671 medregnet tall fra streaming, og 1 866 ekskludert publikum via streaming. Les mer om året som gikk i årsrapporten for 2022.

Årsrapportens forside. Balansekunst i gul skrift på lilla og grønn bakgrunn.

Grafisk design: Abirami Logendran.

Etter nesten to år med restriksjoner var 2022 året hvor vi omsider kunne bevege oss ut fra digitale flater og møte våre medlemmer igjen. Ved årets slutt kunne Balansekunst telle 81 publikumsrettede aktiviteter i 2022, de fleste av disse i fysisk format. Den gode veksten Balansekunst har opplevd fortsatte også dette året, og i løpet av 2022 fikk vi 27 nye medlemmer.

Stadig vekst i medlemsmassen og økning i antall forespørsler om kurs, veiledning og samarbeid, har gjort det nødvendig for Balansekunst å utvide staben. Da regjeringen høsten 2022 la fram statsbudsjettet for 2023, var vår forening oppført med en solid økning fra 2,6 til 5,6 millioner. Dette opplever vi som en tydelig anerkjennelse av vårt arbeid fra øverste hold. Med pengene skal vi skape en sterkere organisasjon og et enda bedre tilbud for våre medlemmer. Midlene vil i hovedsak gå til nyansettelser og en betydelig utvidelse av Balansepotten i året vi går inn i.

I 2022 markerte vi Skeivt Kulturår, etter initiativ fra Skeivt Arkiv, Nasjonalmuseet og Nasjonalbiblioteket. Markeringen sammenfalt med Balansekunsts formål: å bidra til et likestilt og mangfoldig kulturliv. Vi bidro derfor med både organisering og planlegging og gjennomføring av egne og andres prosjekter.

Joakim Aadland, daglig leder i Balansekunst

Forrige
Forrige

Velkommen til årsmøte!

Neste
Neste

Takk for gode samarbeid, Balansekunst!