Vi satser på Nord-Norge, møt Marit!

Denne våren mottok Balansekunst gladnyheten om at regjeringen ville øke foreningens tilskudd over revidert nasjonalbudsjett 2023.

Tilskuddet skal nå gå til å styrke vårt arbeid i Nord-Norge med en prosjektkoordinator i Bodø!

Et stemningsfullt bilde av Marit som ser inn i kamera.

Foto: Erika Hebbert

– Det er utrolig meningsfullt for meg å få være med på å synliggjøre Balansekunst her oppe. Hjertet mitt banker for kulturbyen Bodø og jeg gleder meg til å videreformidle budskapet akkurat herfra, forteller Marit Emilie Meidelsen Øvrebø.

Marit har en variert kulturbakgrunn fra Bodøs kulturliv, med erfaring fra både kulturskolen, festivaler og muséer. Dette vil komme godt med i rollen som Balansekunsts representant i Bodø og hele regionen for øvrig!

– Drømmen er et Nord-Norge med et allsidig og inkluderende kulturliv, med plass til absolutt alle, sier hun.

Gratis kurs til alle som jobber med Bodø2024

Balansekunst ønsker å være en tydelig aktør når Bodø går inn i det nye året som Europeisk kulturhovedstad 2024. Derfor vil vi tilby alle kunst- og kulturvirksomheter som skal markere Bodø2024 gratis kurs og workshops i alt fra mangfoldsbevisst rekruttering og maktforhold til normer og ytringsfrihet. Balansekunst vil også invitere kunst- og kulturlivet i regionen til egne arrangementer med særlig fokus på likestilling og mangfoldsarbeid.

Balansekunst vokser!

Daglig leder i Balansekunst, Joakim Aadland, gleder seg over det nye tilskuddet i Nord-Norge og ønsker Marit velkommen til Balansekunst. 

– Vi er så glade for at det akkurat Marit som blir vår nøkkelperson i miljøet. Hennes bakgrunn og kompetanse vil være essensiell for Balansekunsts etablering i Bodø. Jeg ser virkelig frem til alt vi skal få til sammen!

Forrige
Forrige

Hvilke forventninger har Balansekunst til statsbudsjettet?

Neste
Neste

Nå kan du søke på Balansepotten!