Nordland: Velkommen til gratis kurs med Balansekunst!

Balansekunst er en medlemsforening med over 170 medlemsvirksomheter fra kunst- og kulturfeltet som samarbeider om et likestilt og mangfoldig kulturliv. 

Nå inviterer vi til gratis kurs for alle i kunst- og kultursektoren i Nordland!

Avlangt illustrasjonsbilde med teksten: “Nordland: Velkommen til gratis kurs med Balansekunst”. Illustrasjonen er dekorert med abstrakte tegninger i Balansekunst sin fargeprofil.

Hvordan skaper vi et likestilt og mangfoldig kulturliv i nord?

Vi vet at flere minoritetsgrupper er underrepresentert i kunst- og kulturlivet, og at det finnes barrierer som gjør sektoren utilgjengelig for mange. Hvordan sørger vi for at kulturfeltet blir trygt og tilgjengelig for alle?

Onsdag 6. desember, kl. 09-12. Meld deg på kurs #1 her.

Hvordan skaper vi trygge arbeidsmiljøer for kulturarbeidere?

Balansekunst inviterer til kurs om forebygging av seksuell trakassering, diskriminering og hersketeknikker. Vi viser til tall og statistikk, presenterer lovverket, og gir tips til hvordan virksomheter kan forebygge ukultur og håndtere saker. 

Torsdag 1. februar, kl. 09-12. Meld deg på kurs #2 her.

Er det like lett for alle å ytre seg?

Mange kvier seg for å ytre sin mening. Noen mener politisk korrekthet gjør det vanskelig å uttale seg. Andre mener det er et større problem at minoriteter ikke deltar like mye i samfunnsdebatten av frykt for hets. I dette kurset skal vi snakke om ytringsfrihet, makt og ytringsrom.

Onsdag 13. mars, kl. 10-12. Meld deg på kurs #3 her.

Kursene avholdes i Bodø sentrum. Mer informasjon kommer.

Forrige
Forrige

Rekordmange søkere til Balansepotten — disse fikk støtte til sine prosjekter

Neste
Neste

Her er årets jury for Balansepotten!