Ny kommunikasjon- og arrangementsrådgiver

Selena Sefany startet nylig i fulltidsstilling som kommunikasjon- og arrangementsrådgiver i Balansekunst. 28-åringen har kombinert bachelorgrad i Strategi og PR fra Handelshøyskolen BI og Westerdals Oslo ACT og har bakgrunn fra samfunnsengasjert arbeid som sentralstyremedlem i Skeiv Verden, sentralstyremedlem i Elevorganisasjonen, nestleder av Skeiv Ungdom Rogaland og representant i kommunestyret i Hå.  

- Da jeg var 14 år ønsket jeg skaterampe i hjembygda Nærbø og kastet meg kjapt inn i lokalpolitikken. Der lærte jeg hvor mye innflytelse vi alle faktisk kan ha. I dag er skaterampen fortsatt et godt tilbud på bygda, og nå gleder jeg meg til å bruke engasjementet videre i Balansekunst! Sier Sefany.

 Selena kommer til stillingen fra PR- og kommunikasjonsbyrået Hermier Communications hvor hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver med arbeidsoppgaver innen strategisk kommunikasjon, tekstutvikling, markedsanalyser, merkevarebygging, pressekontakt og prosjektledelse.

– I Selena får vi en handlekraftig kollega som kobler det kommunikasjonsfaglige med verdifull erfaring fra organisasjonslivet. De siste årene har Balansekunst opplevd en markant økning i antall medlemmer og henvendelser fra feltet, og vi er glade for å stadig kunne bygge videre på den lille, men kompetente staben på kontoret, sier daglig leder i Balansekunst Siri Haugan Holden.

På fritiden har Selena som arrangør og DJ drevet flere Oslo-baserte klubbkonsepter med feministisk og flerkulturelt fokus.

- For meg har det alltid vært en naturlig sammenheng mellom samfunnsengasjement, kultur og kommunikasjonsarbeid. Kunst- og kulturlivet er et tilfluktssted hvor samfunnet samles, inspireres og utvikles, derfor er det særlig viktig at disse arenaene er trygge, inkluderende og går foran som gode eksempler, sier Sefany.

Forrige
Forrige

Balansekunst søker daglig leder (vikariat)

Neste
Neste

Nye medlemmer i Balansekunst-styret