Tilbake til alle arrangementer

BALANSEPRAT: Hvordan skal Stavanger bli en mangfoldig og likestilt kulturby?

Balansekunst kommer til Stavanger! I den anledning samarbeider vi med AKKS Stavanger om en panelsamtale på Tou. 21. september møter representanter fra kulturlivet politikerne for å snakke om hva konkret kan gjøres for å øke mangfold og likestilling i kunst- og kulturbransjen i byen. Velkommen til Balanseprat!

Kulturfeltet står overfor en rekke krevende utfordringer for at alle skal kunne ta del, både som utøvere og publikum. Vi vet at bransjen er overrepresentert når det kommer til seksuell trakassering, at dårlige arbeidsvilkår skaper skjeve maktforhold og at flere minoritetsgrupper ikke har mulighet til å ta del i kunst- og kulturlivet på lik linje som majoritetspersoner. Hva er de konkrete utfordringene og hva kan politikerne gjøre for å bedre situasjonen? Hvordan skal Stavanger bli en mangfoldig og likestilt kulturby?

Tilgjengelighet: Tou har universell utforming på de aller fleste av deres publikumslokaler med både parkering, toaletter, ramper og heis, og legger tilrette der de ikke er 100% dekket. De har heis i hovedbygget, Tou Lyd og Atelierhuset, og heis ved enkelte overganger. Tou har ikke teleslynge tilgjengelig.

Ønsker du at vi arrangerer Balanseprat i din by? Ta gjerne kontakt med oss på hei@balansekunst.no!

Forrige
Forrige
14. september

Ordførerdebatt i Ås kulturhus ledet av Balansekunst

Neste
Neste
22. september

Workshop om makt og ytringsfrihet på Globuskonferansen 2023