Scenekunst og jazz først med Balansemerket

Skjermdump av videosamtale med Siri Haugan Holden i Balansekunst, Ådne Sekkelsten i Scenekunstbruket, Gry Bråtemyr i Norsk jazzforum og Jan Ole Otnæs i Nasjonal jazzscene.

Arbeidet for å motvirke seksuell trakassering i kulturlivet fortsetter. Scenekunstbruket, Norsk jazzforum og Nasjonal jazzscene er de første kulturvirksomhetene som oppnår Balansemerket.

Balansemerket er Balansekunsts merkeordning mot seksuell trakassering i kulturlivet. Gjennom ordningen tilbyr Balansekunst kursing, veiledning og verktøy for å bistå kunst- og kulturvirksomheter i arbeidet for et trygt og inkluderende arbeidsmiljø.

- Sammen med Balansekunst har vi gått igjennom alle deler av vår virksomhet. Vi setter inn tiltak hvor vi kan, og har klare retningslinjer og varslingsrutiner. Nå er Norsk jazzforum en stolt bærer av Balansemerket. Men dette skal selvfølgelig ikke være en hvilepute. Sammen med Balansekunst skal tiltak revideres og om nødvendig korrigeres. Dette er et kontinuerlig arbeid, sier daglig leder i Norsk jazzforum, Gry Bråtømyr.

Forrige
Forrige

Sjokkert over lav kvinneandel

Neste
Neste

Ingen kvinnelige artister til UKEN