Balansepotten utvides!

I høst økte Regjeringen Balansekunsts tilskudd for 2023, og med dette får vi endelig mulighet til å utvide Balansepotten!

Balansepotten er en tilskuddsordning for Balansekunsts medlemmer, hvor det gis støtte til prosjekter som bidrar til foreningens formål : Et likestilt og mangfoldig kulturliv.

Sort dekorativ figur på lyselilla bakgrunn. Sort tekst under figuren "Balansekunst"

Det har vært mye spenning og flere henvendelser knyttet til Balansepotten. Vi er glade for at så mange er interessert i å søke, og at det allerede nå er mange gode ideer og tiltak som venter på å spire.

I tillegg til en større sum for tildeling, skal vi utvikle en søknadsportal, og revidere utlysningen for å sikre en god og ryddig prosess for våre søkere. Søknadsportalen vil stå klart til høsten, og søknadsbehandling vil foregå i inneværende år. Innvilgede prosjekter kan gjennomføres i 2024.


Vi ønsker å utvikle en velfungerende søknadsportal som tar høyde for mangfoldet som i kunst- og kultursektoren, og tilrettelegger for at alle kan søke, uavhengig av utfordringer og behov. Balansekunst har satt ned en arbeidsgruppe for evaluering av retningslinjer og utvikling av søknadsportalen, og vil gjerne høre fra deg om du har innspill til Balansepotten! 

Forrige
Forrige

Staben vokser, møt Mathias!

Neste
Neste

Den faktiske kanselleringskulturen