Ta ordet! Debattkurs for likestilling

Dato: Fredag 29. oktober
Tid: 12:30 - 15:30
Sted: Bergen kjøtt, Skutevikstorget 1, 5032 Bergen

Har du opplevd diskusjoner hvor du føler deg overkjørt uten å helt forstå hvorfor? I slike tilfeller kan det hende du har blitt møtt med hersketeknikker.

Dette er retoriske virkemidler som brått kan bremse en ellers god diskusjon. Noen ganger kan meningsutvekslingene være vennligsinnede, men likevel oppleves som svært krevende. Derfor må man først gjenkjenne hva som har oppstått for å kunne ta tilbake diskusjonen.

Balansekunst og Brak oppfordrer til gode dialoger i kulturlivet og inviterer til debattkurs for mangfold og likestilling. Her vil du lære å senke terskelen for å besvare debattmotstandere gjennom øvelser som fremmer gode debatteknikker.

Debattkurset blir ledet av Seher Aydar, stortingsrepresentant for Rødt, aktivist, feminist og antirasist.

Kurset er arrangert av Balansekunst, et samarbeid mellom over 100 norske kunst- og kulturorganisasjoner som jobber for et likestilt og mangfoldig kulturliv, og kompetansesenteret Brak, en døråpner, veileder og bindeledd for alle som driver med musikk i Vestlandet.

I Argumentasjonsguiden kan du lese mer om noen av de vanligste innvendingene mot likestilling og mangfold i kulturlivet. Guiden gir også en rekke konkrete argumenter som kan brukes til å besvare disse påstandene.

Last ned Argumentasjonsguiden gratis her.

Gratis påmelding:
https://docs.google.com/.../105QJqf.../edit

12:30 Lunsj og introduksjon
13:00 Argumentasjonsguiden og hersketeknikker
14:00 Debattkurs
15:30 Avslutning

** Bergen Kjøtt har tilkomst fra gatenivå, tar imot servicehunder og har toalettfasiliteter tilgjengelig for alle kjønn og tilrettelagt for rullestolbrukere. Kontakt eva@bergenkjott.org for ytterligere spørsmål rundt tilgjengelighet.

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

FolkOrg oppnår Balansemerket

Neste
Neste

Frokostmøte om Balansemerket