Velkommen til Balansekunst, Paulina!

Paulina Dubkov tar over stafettpinnen som vår nye kommunikasjons- og arrangementsrådgiver.

Portrett av Paulina Dubkov, som smiler og ser inn i kamera

Foto: Mathias Skaset

– Mangfolds- og likestillingsarbeid har alltid stått meg nært. Det er inspirerende å kunne bidra med mitt engasjement inn i arbeidet for likestilling og mangfold i kulturlivet, forteller Paulina.

Siden 2020 har Paulina kombinert kommunikasjon med rettighetsarbeid i flere organisasjoner. Hun kommer til stillingen med kommunikasjonsfaglig bakgrunn fra Det europeiske Wergelandsenteret, Oslo Pride og Sex og samfunn. 

– Jeg er så heldig som nå får jobbe med mangfold- og likestillingsarbeid på kunst- og kulturfeltet! Og det som kommunikasjons- og arrangementsrådgiver. Jeg får det virkelig både i pose og sekk, sier Paulina.

I tillegg til tverrfaglig akademisk bakgrunn har hun bred erfaring fra ulike verv innenfor kulturfeltet.

– Kunst og kultur inspirerer, skaper møteplasser og lærer oss å kjenne både oss selv og hverandre. Det er gjennom et mangfoldig kunst- og kulturliv at veien inn til et likestilt og inkluderende samfunn blir til, fortsetter Paulina.

Balansekunst i spennende vekst

Balansekunst er inne i en vekstfase, og foreningen har lagt store planer for hvordan vi skal øke aktiviteten i 2023 og styrke likestilling- og mangfoldsarbeidet i kunst- og kulturlivet sammen med våre medlemmer. 

- Vi er veldig glade for å få med Paulina på Balansekunsts-laget! Hun har et genuint engasjement for saken, og en spennende bakgrunn fra både organisasjons- og kulturlivet som jeg tror vil være en styrke for foreningen i den fasen vi nå er inne i, forteller daglig leder i Balansekunst, Joakim Aadland.

Forrige
Forrige

3 x Balansemerket: Opera Nordfjord, Operahuset Nordfjord og Malakoff Rockfestival

Neste
Neste

Velkommen til årsmøte!