Takk for gode samarbeid, Balansekunst!

Selena Sefany ser smilende mot kamera ikledd sort blazer, og med flettet hår.

Foto: @janelool

Etter to år i Balansekunst forlater jeg stillingen som kommunikasjons- og arrangementsrådgiver. En ny, dyktig rådgiver vil tiltre stillingen 1. juni. Inntil da forventer vi noe redusert kapasitet i kommunikasjonsarbeidet. 

Tusen takk til medlemmer og samarbeidspartnere for de lærerike samtalene, de gode relasjonene og til staben og styret for en spennende og givende arbeidsplass. Nå gleder jeg meg til å fortsette arbeidet for mangfold og likestilling som politisk rådgiver og kommunikasjonsansvarlig i FRI - foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold.

I løpet min tid i Balansekunst har vi økt synligheten i sosiale og tradisjonelle medier. Nasjonalt har vi invitert til arrangementer om blant annet musikkaktivisme, skeiv kunst, hersketeknikker, tilgjengelighet og intersekjsonelle rekrutteringspraksiser. Videokampanjen om vår juridiske rådgivningstelefon nådde ut til et bredt kulturliv i julebordssesonger med økt risiko for trakassering, og hjemmesiden er endelig blitt universelt utformet!

Det har vært en stor glede å bidra til å fremme likestillings- og mangfoldsarbeidet i kunst- og kulturbransjen. Sammen med dedikerte medlemmer, støttespillere, stab og styre har vi styrket en likestillingsbevegelse som vil skape store, positive ringvirkninger i det kreative feltet. 

En ny rådgiver tiltrer stillingen 1. juni, inntil da vil det være redusert kapasitet på kontoret, samt i kommunikasjonsarbeidet. Til tross for endringene, vil Balansekunst fortsette arbeidet med å fremme likestillingstiltak gjennom kompetanseheving og forebygging for et mer likestilt og mangfoldig kulturliv.

Takk for nå, Balansekunst! Jeg gleder meg til å heie fra sidelinjen.

– Selena Sefany

Balansekunst ønsker Selena lykke til

– Som ny daglig leder har det vært en trygghet for meg å ha Selena ved min side som kommunikasjonsrådgiver, og hun har vært en viktig og sentral medspiller for både meg og resten av administrasjonen. I de årene hun har jobbet for Balansekunst har hun gjort en enestående jobb i løfte frem foreningen og styrke vårt nettverk og samarbeid med kunst- og kulturlivet. Vi ønsker henne lykke til hos FRI, og håper hun kommer krypende tilbake om et par uker, spøker daglig leder i Balansekunst, Joakim Aadland.


I mellomtiden kan du ta kontakt med daglig leder, Joakim Aadland HER, eller Selena Sefany HER

Forrige
Forrige

Årsrapport 2022

Neste
Neste

Staben vokser, møt Mathias!