Tilbake til alle arrangementer

Medlemsmiddag i Bergen

Som en medlemsforening er det viktig for oss å kunne legge til rette for god dialog, nettverksbygging og erfaringsutveksling blant våre medlemmer. I år vil vi derfor invitere til medlemsmiddager i ulike byer, og vi starter med Bergen torsdag 22. februar. 

Medlemsmiddager skal være en arena for å diskutere ulike problemstillinger man står ovenfor når det gjelder likestilling- og mangfoldsarbeidet i kultursektoren, og en mulighet for våre medlemmer til å lære av hverandre. 


Vi vet at det er flere temaer som engasjerer dere, og for å legge til rette for en best mulig samtale vil vi sette opp to ulike temaer som vil være oppe for diskusjon under middagen. Det første temaet setter vi, og til det andre temaet ønsker vi svært gjerne at dere sender inn innspill på til oss.

Middagens første tema vil være: Hvordan nå nye publikumsgrupper med fokus på underrepresenterte grupper?

Arrangementet er gratis for medlemmer, men krever påmelding. Ved stor pågang kan det forekomme begrensninger på antall personer som deltar fra hver virksomhet/medlem. Vi sender ut informasjon om sted etter påmeldingen er stengt. Påmeldingsfristen er torsdag 15. februar.

Påmelding og innspill til middagens andre tema gjøres her.

Forrige
Forrige
3. februar

Kulturfrokost med Balansekunst og Kulturkollektivet Bodø

Neste
Neste
13. mars

Kurs: Er det like lett for alle å ytre seg?