Tilbake til alle arrangementer

Normkritisk workshop

  • Bergen Kjøtt 1 Skutevikstorget Bergen, Vestland, 5032 Norway (kart)

Mye av vår kultur og utdanning fortsetter å være organisert av og for hvite mennesker uten nedsatt funksjonsevne. Hvordan skaper dette en dominerende ide om "normalitet"? Hvordan blir disse ideene deretter gjengitt (ofte ubevisst) i vår egen planlegging for arrangementer, utstillinger, prosjekter, arkitektur og jobbmuligheter?

I denne normkritiske workshopen fokusere vi på hvordan vi kan forstå og utfordre innebygde eller "normale" måter å jobbe på i kultur på som fremdeles utelukker mange mennesker og opplevelser ut fra etnisitet, funksjonsevne, kjønn, seksualitet, bakgrunn, eller utdanning.

Workshopen vil være på engelsk, men vi vil oversette mellom norsk og engelsk for å kunne forstå disse temaene og begrepene på begge språk.

Hvem er dette verkstedet for?

Workshopen er organisert for enkeltpersonsorganisasjoner og kulturarbeidere - for eksempel: kunstnere, kuratorer, musikere, skuespillere, produsenter, forfattere, lærere, teknikere, fabrikanter, renholdere og regnskapsførere.

Vi erkjenner at mange kulturarbeidere i Bergen jobber alene eller uten et fast team eller arbeidsplass for å dele ideer, lærdom og utfordringer. Hvis dette er deg - meld deg på og bli med oss!

Workshopen vil bli organisert for trygt å overholde retningslinjene for COVID-19. Hvis du foretrekker å være med digitalt, gi oss beskjed.

Forrige
Forrige
28. mai

Årsmøte 2020

Neste
Neste
11. september

Rethinking Modern Music