Tilbake til alle arrangementer

Ta ordet! Debattkurs og lansering av Argumentasjonsguiden

  • Deichman Bjørvika Anne-Cath. Vestlys plass 0150 Oslo Norway (kart)

Illustrasjon av Julie Aida

I samfunnsdebatten trenger vi et mangfold av stemmer og perspektiver. Men det å ta til orde for en sak vi engasjerer oss i kan være skummelt, enten det er i offentligheten, blant bekjente eller på internett.

For å senke terskelen for at flere tar ordet, inviterer Balansekunst til debattkurs på nye Deichman Bjørvika med Kamzy Gunaratnam, varaordfører i Oslo kommune, som deler sine tips og erfaringer med debatteknikk, argumentasjon og avsløring av hersketeknikker. Kurset krever ingen debatterfaring.

Samme kveld lanserer vi også den nye utgaven av Argumentasjonsguiden. Den presenterer noen av de vanligste innvendingene mot likestilling og mangfold i kulturlivet og gir en rekke konkrete argumenter som kan brukes til å besvare disse påstandene.

Til lanseringen kommer direktør i Kulturrådet Kristin Danielsen og samfunnsdebattant Mohamed Abdi for å dele sine erfaringer med å ta ordet i debatter og å kaste seg ut i nye ting som kan virke skremmende. Se lanseringen live fra Deichman via Facebook.

Lokalet er universelt utformet. Det blir lett servering etter debattkurset. For spørsmål om arrangementet send e-post til sahra@balansekunstprosjektet.no

Forrige
Forrige
11. september

Rethinking Modern Music

Neste
Neste
22. september

Challenging a norm of whiteness