Tilbake til alle arrangementer

Booking i balanse

  • Stillverk 1 24 Vestre Kanalkai Trondheim, Trøndelag, 7010 Norway (kart)

Norsk kulturliv trenger et større mangfold, både blant de som booker og de som bookes. Bruker vi ikke begge øyne når vi leter etter nye kolleger, artister eller kunstnere går vi glipp av talenter. Hvordan lykkes vi, og hva kan vi lære av hverandre?

Under Feminalen inviterer Balansekunst og Femme Brutal til seminaret Booking i balanse på Stillverk 1. Du får høre fra lokale aktører som har startet et målrettet arbeid for å øke mangfoldet på scenen og i kulissene:

  • Ida Vie, daglig leder og bookingansvarlig på Tyven.

  • Azra Halilovic, samfunnsdebattant, scenekunstner og minoritetskonsulent i Trondheim kommune.

  • Markus Sletten, bookingagent hos Polar Artis og bookingansvarlig for Trondheim Calling, Uka og Trondheim Konsertkollektiv.

Seminaret avsluttes med en interaktiv del der alle deltakere inviteres til å se nærmere på hvilke tiltak som kan iverksettes i egen arbeidshverdag.

Samtalen ledes av daglig leder i Balansekunst Siri Haugan Holden. Workshopen fasiliteres av Holden og George Ofori. Det blir lett servering.

Lokalet er dessverre ikke tilgjengelig for rullestolbrukere. Samtalen strømmes live på Facebook for alle som ikke har mulighet eller anledning til å delta.

Samme kveld arrangerer Fremme Brutal konserter av Propan og Lydia Brunch. Se Facebook-arrangement her.

Forrige
Forrige
9. oktober

Kulturpolitisk debatt: Statsbudsjettet 2021

Neste
Neste
26. oktober

In solidarity with resisting bodies