Ny prosjektleder i Balansekunst

Victoria Øverby Steinland kommer til stillingen fra Likestillingssenteret, hvor hun blant annet har jobbet med tematikk som hersketeknikker, seksuell trakassering i arbeidslivet og seksualitet, samtykke og grensesetting blant ungdom. Tidligere jobbet hun med kjønns- og seksualitetsmangfold som rådgiver i Skeiv Ungdom. Herfra har hun med seg normkritiske perspektiver og mye formidlingserfaring.

Victoria får oppgaven med å utvikle Balansekunsts satsing på kursvirksomhet og en merkeordning for forebygging av seksuell trakassering i kulturlivet.

– Vi er veldig glade for at det er Victoria som skal lede dette arbeidet. Hun har en solid erfaring fra likestillingsfeltet og kjenner godt til arbeidet mot seksuell trakassering, så jeg er trygg på at prosjektet er i svært gode hender, sier daglig leder i Balansekunst Siri Haugan Holden.

Victoria har bachelor i kultur og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, og master i sosiologi fra London School of Economics and Political Science.

– Jeg er veldig glad for at jeg får lov til å jobbe med et så spennende og viktig prosjekt. Jeg gleder meg til å utvikle metoder, verktøy og øvelser som forhåpentligvis engasjerer, utfordrer normer og bidrar til å skape et tryggere, mer inkluderende og mer likestilt kulturliv, sier Victoria.