Balansekunst søker prosjektleder

Er du vår nye prosjektleder?

Foreningen Balansekunst ble stiftet i 2016 og består av over 70 organisasjoner fra et bredt kulturfelt som sammen jobber for å øke likestillingen og mangfoldet i norsk kunst- og kulturliv.

Brenner du for likestilling, mangfold, kunst og kultur? Vi søker en strukturert, engasjert og initiativrik prosjektleder til å være med på å videreutvikle to prosjekter knyttet til forebygging og håndtering av seksuell trakassering i kulturlivet og styrking av arbeidet for likestilling og mangfold.

Prosjektlederen får et overordnet ansvar for disse prosjektene, herunder

 • Kartleggingsarbeid

 • Utvikling av kurs- og kompetansepakker

 • Opplæring og kursvirksomhet

 • Oppfølging og koordinering

 • Søknadsskriving og rapportering

Prosjektlederen vil arbeide tett med daglig leder.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra prosjektledelse

 • Evne til å arbeide strukturert og selvstendig

 • Relevant utdanning og/eller arbeidserfaring

 • Personlig engasjement for Balansekunsts grunnoppdrag

 • Kunnskap om likestilling og ikke-diskriminering

 • God skriftlig og muntlig framstillings- og formidlingsevne

 • Gode kontaktskapende evner og samarbeidsevner

 • Fordel med erfaring fra utvikling av kurs og foredrag

Som prosjektleder i Balansekunst får du en jobb med faglig stimulerende og meningsfylte arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø. Du vil være del av en organisasjon i utvikling, med en spennende mulighet til å være med på å påvirke arbeidet, og vil knytte gode kontakter i norsk kunst- og kulturliv.

Send søknad med CV til hei@balansekunstprosjektet.no innen 10. april 2019. Personlig egnethet vektlegges. Balansekunst tilstreber mangfold og bredde i organisasjonen, og oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Balansekunst legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Om stillingen:

Stillingstittel: Prosjektleder
Stillingsbrøk: 60–80 % (etter avtale)
Varighet: Ut 2019, med mulighet for forlengelse
Tiltredelse: Snarest
Lønn: Etter avtale
Arbeidssted: Oslo
Søknadsfrist: 10. april 2019

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til daglig leder Siri Haugan Holden på e-post siri.haugan.holden@gmail.com eller mobil +47 93 03 77 02. Mer om Balansekunst finner du på www.balansekunstprosjektet.no.