Nytt styre i Balansekunst

På årsmøtet i slutten av mai ble nytt styre i Balansekunst valgt. I tillegg at strategi for året som kommer ble vedtatt, ble det også gjennomført en vedtektsendring som utvider Balansekunsts arbeidsfelt fra kun "musikkliv" til "musikk- og kulturliv". 

Det nye styret ser ut som følger: 

Styremedlemmer:

Fra venstre: Camilla Slaattun Brauer (Norsk jazzforum), Andreas Gilhuus (Norsk Kulturhusnettverk), Mariann Skjerdal (Norske Konsertarrangører), styreleder Guro Kleveland (Kulturtanken), Thomas Michael Walle (Musea i Sogn og Fjordane) og Rhiannon Hovden Edwards (Musikkutstyrsordningen).

Fra venstre: Camilla Slaattun Brauer (Norsk jazzforum), Andreas Gilhuus (Norsk Kulturhusnettverk), Mariann Skjerdal (Norske Konsertarrangører), styreleder Guro Kleveland (Kulturtanken), Thomas Michael Walle (Musea i Sogn og Fjordane) og Rhiannon Hovden Edwards (Musikkutstyrsordningen).

Varamedlemmer: 

Fra venstre: Eva Lien (Ladyfest Oslo), Anges Ida Pettersen (Norsk Komponistforening) og Rune Rebne (Norges Musikkhøgskole).

Fra venstre: Eva Lien (Ladyfest Oslo), Anges Ida Pettersen (Norsk Komponistforening) og Rune Rebne (Norges Musikkhøgskole).

For henvendelser, kontakt prosjektkoordinator Siri Haugan Holden, tlf. 93 03 77 02 / siri.haugan.holden@gmail.com.