Kompetanseforum for kulturfeltet

Studio Chanslös, Gøteborg. Foto:  Hanna Eliasson  (CC BY-NC-ND 2.0)

Studio Chanslös, Gøteborg. Foto: Hanna Eliasson (CC BY-NC-ND 2.0)

Det dukker stadig opp flere nettbaserte forum for å spre og bygge opp kompetanse blant underrepresenterte grupper i kulturlivet. Her finner du noen av dem. Kjenner du til en gruppe som burde stått på listen under? Ta kontakt med oss!

Kvinner i norsk film og TV-bransje

Dette er en gruppe for kvinner i norsk film og TV-bransje, både foran og bak kamera. Vårt mål og ønske er å løfte kvinnenes representasjon i norsk film og TV. Her kan vi dele synspunkter og erfaringer, debattere, tipse om jobber, hylle og motivere hverandre.

Kompetanseformidlingen

Kompetanseformidlingen synliggjør kompetanse. Vi eksisterer for å promotere sosial likestilling gjennom optimistisk handling og oppfordring. Vår metode er etterlysninger og tips gjennom sosiale nettverk. Vi arbeider for en rettferdig representasjon av bidragsytere i et likestilt samfunn, der målet er å bidra til en samfunnsendring – så virksomheten kan legges ned i år 2020 (fordi den ikke lenger trengs).

 

Cyborg Sounds

Cyborg Sounds is a gear-talk platform for professional women and non-binary persons working in music and sound. This is a low-threshold, no-glass ceiling platform, focused on problem solving and knowledge exchange.