Back to All Events

By:Larm 2019: Debattkurs med Balansekunst og Kamzy Gunaratnam

Har du blitt spurt om å delta i et debattpanel, men ikke følt deg trygg nok til å si ja? Blir du klam i håndflatene av tanken på å uttale deg offentlig om temaer du egentlig brenner for?

Musikkbransjen består av en sammensatt gruppe mennesker, men det er ofte de samme personene som synes i debatten. Mediene har en tendens til å benytte seg av de samme kildene gang på gang, og i 2017 var kun 3 av 10 aviskilder kvinner. Under by:Larm Conference 2019 inviterer Balansekunst til en workshop med grunnleggende debatt-teknikker for å gjøre flere kvinner, ikke-binære og transpersoner trygge på å ta ordet. Kurset holdes av Kamzy Gunaratnam, varaordfører i Oslo Kommune, og passer for både uerfarne og mer erfarne personer.

NB: Kurset har et begrenset antall plasser, så meld deg på via www.balansekunstprosjektet.no/bylarm for å sikre deg plass.

Hvor: Matsalen A, Mathallen Oslo (på Vulkan)