Back to All Events

Balanseprat #9: Nuts & Bolts

Når: Torsdag 24. mai kl. 17.30-19.00
Hvor: Boksen, Kulturhuset i Oslo (Youngs gate 6)

Velkommen til vårens siste Balanseprat, med bl.a. musiker og produsent Jessica Sligter og bassist, vokalist og poet Guro Skumsnes Moe i panelet. De kommer til Kulturhuset for å snakke med moderator Monica Ifejilika om utstyr, og sammen tar vi podkastserien Nuts And Bolts til scenen for første gang. 

Hvilken betydning har "gear-talk"? Er det noen sammenheng mellom kjønn og teknisk utstyr, og spiller det egentlig noen rolle om kvinner ikke driver med produksjon? Balanseprat #9: Nuts And Bolts kombinerer det nerdete med det lettere tilgjengelige, og Line Yvonne Eidheim fra AKKS Bergen kommer for å dele erfaringene fra GAIN, et mentorprosjekt rettet mot unge, kvinnelige musikkprodusenter.

Om podkasten: I Nuts And Bolts møter Jessica Sligter dine kvinnelige og ikkebinære favorittartister, og får dem til å dele sine utstyrshemmeligheter. Første episode gjestes av Jenny Hval. Lytt her: 

Om Balansekunst: Balansekunst består av over 60 musikk- og kulturorganisasjoner som på eget initiativ arbeider for et likestilt og mangfoldig musikk- og kulturliv.

Arrangementet finner sted i Boksen på Kulturhuset i Oslo. Gratis inngang.