Back to All Events

by:Larm: Garderobeprat


Presentert av AKKS Norge og Balansekunst:

Høsten 2017 rystet de utallige historiene om normaliseringen av seksuell trakassering og overgrep en hel verden. Time Magazine kåret de som reiste seg og brøt stillheten til «Person of the Year 2017», og flere bransjer har startet arbeidet med å utvikle tydelige retningslinjer og konkrete tiltak for å forhindre grenseoverskridende adferd. I kjølvannet av #metoo og det norske musikkbransjeoppropet #nårmusikkenstilner spør vi: Hvor starter ukulturen, og hvordan kan vi få bukt med den? Hvilken betydning har språket vårt og stilltiende aksept for «harmløs garderobeprat» for hvordan vi oppfører oss mot hverandre – og hva kan hver og én av oss gjøre for å skape en endring?

På årets by:Larm trer mennene inn på banen, med en garderobeprat anno 2018.

Mer informasjon om tid og sted kommer. 

Illustrasjonsfoto: Emily Flores_Flickr_CC BY-ND 2.0

Earlier Event: December 9
Bergen: Nye stemmer