Hjelp oss med å kartlegge norsk kulturliv

For å motivere endring behøver vi en grundig virkelighetsbeskrivelse. Her trenger vi din hjelp! Enten du vil fortelle om kjønnsbalansen på et festivalprogram, eller mangfoldet i en produksjon du jobber med, kan du dele dine tall og observasjoner med oss via skjemaet under. Tallmaterialet vil kunne brukes av Balansekunst for å inspirere andre til å arbeide for å øke mangfoldet i norsk kulturliv. Du kan rapportere anonymt om du ønsker det. 

Gjennom å trykke på "send" godtar du å dele innholdet i innlegget ditt med Balansekunst-felleskapet. Det betyr at det blir en del av den voksende statistikken som Balansekunst bygger på, og at det dermed kan brukes av Balansekunst i andre sammenhenger. Styret forbeholder seg retten til redaksjonell kontroll og kvalitetssikring. 

Har du spørsmål? Kontakt oss på hei@balansekunstprosjektet.no.

For eksempel antall kvinner, ikke-binære eller personer med utenomnordisk bakgrunn på et festivalprogram, en danseforestilling eller et skuespill.
 Coachella 2015 var en mannsdominert affære: Nesten 9 av 10 band besto av menn. Plakaten til høyre er laget av SheKnows, og viser hvordan programmet ville sett ut uten menn. Kilde:  What Coachella and 6 other music festival lineups would look like without men

Coachella 2015 var en mannsdominert affære: Nesten 9 av 10 band besto av menn. Plakaten til høyre er laget av SheKnows, og viser hvordan programmet ville sett ut uten menn. Kilde: What Coachella and 6 other music festival lineups would look like without men